Windturbine bladspecialist gezocht

Voor een belangrijke opdrachtgever op het gebied van windturbines zoeken wij kandidaten met technisch sterke vaardigheden.

Het Nederlandse bedrijf is op zoek naar fulltime medewerkers met vooruitzicht op een vaste baan.De werkzaamheden zullen voornamelijk in Nederland plaatsvinden.Je bent echter ook bereid om voor bepaalde periodes in het buitenland werkzaam te willen zijn.Daarvoor wordt van je verwacht dat je voldoende in het Engels kunt communiceren.

Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau, geen 9-tot-5-mentaliteit. Veiligheid, kwaliteit en gezondheid draag je hoog in het vaandel, en een belagrijke voorwaarde voor dit werk is dat je geen hoogtevrees hebt en dat je pietje precies bent in het bewaken van de veiligheid van jezelf en van je collega´s.

Mocht je erg geintereseerd zijn in dit werk maar je bent nog niet in het bezit van de volgende certificaten (VCA, GWO, IRATA L1, L2 en L3) dan is het bedrijf bereid daarin te investeren.Mocht je al in het bezit zijn van de genoemde certificaten dan is dat uiteraard een grote pré.We zoeken werknemers die woonachtig zijn in een straal van 50 kilometer van Alkmaar.

Spreekt deze baan je erg aan in een sector waar enorm veel geïnvesteerd wordt en voldoe jij aan bovenstaand profiel? Dan ontvangen wij graag jouw motivatie en cv.Dit mag je sturen naar: info@jbpnetworks.com

Heb je nog vragen? Je kunt ons bellen op telefoonnummer 053-574 53 23 of een whats app bericht sturen naar 06 18 26 10 08.