Opleiding monteur Telecom

Als (installatie)monteur ga je dagelijks langs bij klanten voor de aansluiting, installatie en/of onderhoud van internet, televisie en telefonie.

Ben je nog niet helemaal thuis in de wereld van coax- en UTP kabels? Geen probleem!

Dat hoeft je niet te weerhouden om toch te solliciteren naar deze functie, want je krijgt een training/opleiding van 3 tot 4 weken aangeboden . Tijdens de opleiding krijg je zowel theorie-als praktijklessen en loop je met een ervaren collega mee. Zodra je het examen succesvol hebt afgelegd ga je zelfstandig aan de slag.

Jij bent iemand die flexibel is, je denkt in oplossingen en je bent technisch en/of hebt een passie voor techniek. Daarbij ben je sociaal en maak je makkelijk een praatje met de klant. Je bent niet eerder tevreden dan dat alles perfect werkt en het geeft je een goed gevoel als je je klanten tevreden hebt kunnen stellen met een goed werkende installatie.

JIJ:

  • Beschikt over MBO 3 werk- en denkniveau
  • Bent bij voorkeur in het bezit van een VCA-certificaat (geen must)
  • Hebt een geldig rijbewijs B
  • Bent bereid om een opleiding/training te volgen van 3 à 4 weken (reiskosten worden vergoed)
  • Werkt zelfstandig in dagdiensten, plus af en toe een zaterdag
  • Bent woonachtig in één van de volgende provincies: Zeeland, Noord Brabant, Limburg

Kun jij je hier helemaal in vinden en lijkt het jou fantastisch om opgeleid te worden tot monteur van telecomproducten? Dan is dit je kans!

Laat deze kans dan niet zomaar voorbijgaan en stuur ons jouw motivatiebrief en cv met foto naar info(at)jbpnetworks.com of bel direct voor meer informatie met ons kantoor op telefoonnummer 053-574 53 23.

Soort dienstverband: Voltijd