KLANTENSERVICE AGENT Engels EN Deens B2C in Amsterdam

Altijd al in Amsterdam willen wonen?

Solliciteer dan nu als

KLANTENSERVICE  agent Engels EN Deens B2C in 

Amsterdam

Als inbound klantenservice agent ben je in direct contact met onze klanten: consumenten in de retail en luchtvaart.

Je beantwoordt vooral telefonische vragen, maar ook af en toe per e-mail.

Vragen kunnen van alles zijn, van winkeltijden tot het maken van een nieuwe boeking tot het helpen met het toevoegen van (speciale)bagage, en speciale maaltijden aan een bestaande boeking.

Wat wordt er van je verwacht:

  • Klantenservice vragen beantwoorden die binnenkomen via verschillende communicatiekanalen, zoals telefoon, e-mail en chat. De belangrijkste focus zal het beantwoorden van telefoongesprekken zijn om informatie in onze systemen of handleidingen te bieden en te zoeken. Je geeft ook website-assistentie aan klanten en houdt je kennis up-to-date. Door naar de klant te luisteren, vind je de beste oplossing om hun verwachtingen te overtreffen.
  • Reserveringen en verkopen Het informeren van klanten over winkels, vluchttarieven, beschikbaarheid en planningen is je belangrijkste taak. Je kunt verkoopleads detecteren en de definitieve boeking maken. Daarnaast stimuleer je up-selling, cross-selling en klantentrouw.
  • Continue verbetering We vragen om betrokken medewerkers die waarde kunnen toevoegen. Omdat jij de expert bent, ben je proactief in het delen van ideeën om te werken aan continue verbetering. Je signaleert en onderneemt actie tegen storingen in processen en procedures en stelt verbeteringen voor

Jij bent/ hebt

  • servicegericht, invoelend en bereid om een extra stap te zetten om de verwachtingen van de klant te overtreffen • uitstekende Engelse taalvaardigheden en de andere vereiste taal (talen) voor deze vacature: Deens • ervaring of affiniteit met werken in een klantenservice en/of in een reis- of luchtvaart gerelateerde industrie of retail • snel en enthousiast om computersystemen te leren, zoals reserveringssystemen • teamplayer, maar ook blij om zelfstandig verantwoordelijkheid op je te nemen • Je bent creatief in het verzinnen van nieuwe ideeën om onze service te verbeteren • flexibel in je werktijden, omdat onze afdeling een 24/7 operatie uitvoert

Wij Bieden

  • Een fulltime contract van 7 maanden, dan van 12 maanden en vervolgens voor onbepaalde tijd, dit alles met de bedoeling om een langdurige samenwerking te starten • Startsalaris van € 1910,00 bruto/maand op basis van 40 uur per week, daar boven op komen alle toeslagen • Een uitgebreide training om je op weg te helpen. Vanwege training en coaching is fulltime beschikbaarheid gedurende de eerste 3 maanden vereist. • Aanvullende trainingen en verdere ontwikkelingsmogelijkheden, zoals deelname aan projecten • Bedrijfsvoordelen zoals vakantietoeslag, korting op ziektekostenverzekering, pensioenplan • Sociale evenementen, zoals een jaarlijks kerstthema-feest, BBQ enz • Een karakteristiek kantoor in het bruisende Amsterdam • Startdatum: in overleg

Wil je nieuwe collega’s leren kennen of je taalvaardigheden verbeteren? Geen probleem! Met flexibele zitplaatsen op alle afdelingen, kun je kiezen met wie je elke dag gaat zitten. Of je kunt je collega’s ontmoeten tijdens lunchpauzes, terwijl je geniet van verse maaltijden en heerlijke broodjes in onze cafetaria.

Heb je een vraag voor een andere afdeling? Het leveren van de beste service aan onze klanten is een gezamenlijke inspanning, zodat je altijd kunt blijven rondlopen en kunt leren van de expertise van je collega’s. Ben je klaar om een nieuwe uitdaging aan te gaan?

Aanmelding

Als je solliciteert, willen we ervoor zorgen dat je weet wat je te wachten staat bij het starten van een carrière bij ons. Daarom stelt ons interactief wervingstool je niet alleen in staat om de eerste stappen van het wervingsproces af te ronden, maar krijg je tegelijkertijd een indruk van de dagelijkse activiteiten en werkomgeving. Houd er wel rekening mee dat dit (maximaal) 90 minuten kan duren en tijdgebonden opdrachten bevat.

Interesse?

Stap 1: Stuur ons je cv en neem contact op met ons kantoor, JPB Networks, 0031 53 574 53 23, info(at)jbpnetworks.com

Stap 2: Indien je interesse hebt geven we je op voor een online training

Stap 3: Als dat goed verlopen is en je bent nog steeds geïnteresseerd dan wordt je uitgenodigd voor een interview door de werkgever

Stap 4: ready to move !!

Stap 5: tips voor huisvesting

Soort dienstverband: Voltijd