Altijd al CE chauffeur willen worden?

Heb jij altijd al chauffeur CE willen worden?

Ben jij in het bezit van het rijbewijs C en een geldige Code 95 en je wilt nog je CE rijbewijs halen? 

Nu kan het!

 

Eén van onze klanten is bereid je met het bekostigen van de opleiding CE te helpen en je een vaste baan te bieden zodra je je CE rijbewijs gehaald hebt. Wel ben je dan bereid enige dagen van huis te zijn. Bovendien moet je een VOG (verklaring omtrent gedrag) kunnen overleggen.

Wat wij van jou verwachten is dat je een positieve en flexibele instelling hebt en een collegiale en gedreven aanpakker bent. Daarnaast heb je enkele jaren ervaring in het rijden op de vrachtwagen en heb je enige kennis van de Duitse taal. 

Vind jij dit een uitgelezen kans vinden om CE chauffeur te worden? Dan nodigen wij je graag uit je motivatiebrief met cv en pasfoto te sturen naar info@jbpnetworks.com. Ook kun je natuurlijk bellen met Carol Meijerink van ons kantoor op telefoonnummer 053-574 53 23 voor meer informatie.