Financieel/administratief/allround medewerk(st)er

Voor een opdrachtgever van ons zoeken wij een financieel administratief medewerk(st)er / allround medewerk(st)er die zich o.a. zal gaan bezig houden met de volgende werkzaamheden:

  • Klantencontact
  • Invoeren van orders
  • Versturen van facturen
  • Financiële administratie
  • Verzorgen van post/wegbrengen van post

Het is in deze functie erg belangrijk dat je flexibel bent qua indeling van de uren. Je kunt met enige regelmaat thuis werken, maar daarentegen ben je ook inzetbaar in de avonduren en in het weekend (bijvoorbeeld voor het verrichten van bankstortingen).

De ideale kandidaat beschikt over MBO+ werk- en denkniveau en is op financieel en administratief gebied goed onderlegd. Bij voorkeur heb je meerdere jaren ervaring opgedaan als PA. Je bent assertief, flexibel en je hebt een hands-on mentaliteit. Je ziet zelf de werkzaamheden liggen en neemt hierin het initiatief.

Het betreft hier een nieuwe functie, die in onderling overleg vorm zal gaan krijgen. Ook het salaris zal in overleg zijn.

Omgeving: Rheine (Duitsland)

Denk jij de perfecte kandidaat te zijn voor deze uitdagende functie? Neem dan contact met ons op via 0031-53-5745323 of stuur ons jouw motivatiebrief en cv met foto naar info@jbpnetworks.com.