Vrachtwagenchauffeur C gezocht. Ieder gewerkt kwartier wordt betaald.

Wil jij als vrachtwagenchauffeur C direct aan het werk? Wil jij graag gelijk een vaste aanstelling i.p.v. eerst een tijdelijk contract? Lees dan snel verder…

Ben jij een ervaren vrachtwagenchauffeur? Spreek jij een redelijk woordje Duits? Weet jij tevens van aanpakken? En wil je graag direct een vast contract? Zo ja, dan kunnen wij je voorstellen bij een opdrachtgever van ons bij wie je direct in vaste dienst kunt komen zonder eerst een tijdelijk contract te krijgen.

Het gaat hier om een fulltime functie als vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C. Het betreft distributieverkeer; je bent dus iedere avond weer thuis. De verdiensten liggen op € 11,00 netto in het uur, met doorgroei naar € 12,50 netto per uur en ieder gewerkt kwartier wordt uitbetaald (of je nou in de file staat of niet). Per dag krijg je € 20,00 netto reiskostenvergoeding uitbetaald en je hebt recht op 26 vakantiedagen per jaar en 8% vakantiegeld. Wel moet je fysiek erg sterk zijn, want het is een redelijk zware functie. 

Je komt te werken in de levensmiddelen branche en als chauffeur lever jij de producten direct aan de klanten. Je bent er zeer attent op dat de juiste bestellingen op tijd bij de juiste klanten afgeleverd worden. Het is dus heel belangrijk dat je zeer accuraat en secuur te werk gaat. 

Denk je dat deze functie je op jouw lijf geschreven is? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op via 053-5745323.

We hopen snel iets van je te horen!!!