CNC-frezer

Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een ervaren CNC-frezer die fulltime aan de slag wil in de regio Enschede.

De werkzaamheden zullen bestaan uit het bedienen van machines en uitvoeren van bewerkingen volgens voorschriften m.b.t. CAM. Je programmeert en stelt de machine in en af, simuleert en stelt programma’s bij. Je kunt opdrachten, werktekeningen en schetsen lezen en interpreteren en bepaalt verspaningscondities en parameters. Je controleert producten en documentatie, installeert en wijzigt bestaande CNC-programma’s, legt gebruikte CNC-programma’s vast met instel- en stuktijden. Je controleert, bevestigt, spant op en stelt gereedschappen en materiaal in de machine en meet en doet de eerste productcontrole zowel als de tussentijdse. Daarnaast neem je deel aan product-reviews en FAI.

Je hebt een MBO 3 opleiding werktuigbouwkunde of vergelijkbaar en meerdere jaren aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie. Het lezen van tekeningen heeft geen geheimen voor je. Ook heb je kennis van besturing (Heidenhain, Fanuc, Bosch, Siemens). Kennis van programmeren is een pré. Wel ben je bereid om in 2 ploegen aan de slag te gaan.

Ben jij ondernemend, ambitieus en accuraat. Kun jij goed in een team werken en ben je open en professioneel? Dan zien wij heel graag jouw sollicitatiebrief met CV en pasfoto tegemoet.

Ook kun je ons natuurlijk telefonisch benaderen voor meer informatie op telefoonnummer 053 – 574 53 23.

Soort dienstverband: Voltijd