Monteur winkelinrichting (timmerman)

Een vaste baan als timmerman / monteur-winkelinrichting of toch liever als ZZP’er aan de slag?

Bij één van onze opdrachtgevers is er een vacature vrijgekomen voor timmerman/monteur-winkelinrichting. Wat houdt deze vacature precies in?

Je gaat hoogwaardig timmerwerk en montagewerk verrichten, waarbij je zowel op locatie kunt werken bij grote vooraanstaande bedrijven zoals Harrods, Bijenkorf en Porsche, als wel intern op de hoofdvestiging van het bedrijf. Op locatie zul je werken in een team en samen met het team ben je verantwoordelijk voor de winkel- en/of showroom inrichting.  

Voor het dienstverband zijn er 2 mogelijkheden:

– in vaste dienst bij de werkgever

– op projectbasis als ZZP’er

Bij deze werkgever kun je als timmerman in vaste dienst komen. In eerste instantie krijg je een jaarcontract. Dit contract kan daarna worden omgezet in een contract voor onbepaalde tijd. Je zult veelal werkzaam zijn op de hoofdvestiging van het bedrijf, maar tevens heb je de mogelijkheid (indien gewenst) om af en toe mee te gaan op locatie.

Voor ZZP’ers is deze vacature eveneens interessant, omdat je kunt werken op projectbasis. De start van de projecten is altijd 2 à 3 maanden van tevoren bekend. Bovendien is dan ook de duur van het project bekend. Reis- en verblijfskosten worden vergoed indien je gaat werken op locatie. Het salaris of de onkostenvergoeding voor ZZP’ers is afhankelijk van ervaring en is in overleg. 

Je zult de Duitse taal goed moeten beheersen of je zult bereid moeten zijn om deze te leren. Beheersing van de Engelse taal is een sterke pré.

Wil je meer informatie ontvangen over deze vacature of denk jij de juiste persoon te zijn en heb je zin om deze uitdaging aan te gaan? Reageer dan door je motivatiebrief, CV en pasfoto te sturen via het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via nummer 053 – 574 53 23.