Welkom Finland!

​`Sinds begin deze week is ons ‘kantoor Finland’ een feit! Met trots kunnen wij onze Finse partner Emil voorstellen als verantwoordelijke voor ons kantoor in Finland. Hij houdt zich bezig met het rekruteren en werven van (goed geschoolde) Finse kandidaten voor verschillende branches. Denk hierbij onder andere aan academisch opgeleide Engineers, IT-ers, maar ook mbo personeel voor de techniek, logistiek en de bouw. In Finland spreken de meeste mensen Engels als tweede taal hetgeen de taalbarrière volledig laat verdwijnen.

Waar veel Nederlandse werkgevers moeite hebben om het juiste gespecialiseerde personeel te vinden, zijn wij in staat om voor onze klanten díe gespecialiseerde vakmensen te werven door ons internationaal te oriënteren. Wij kijken over onze eigen landsgrenzen heen en kunnen internationale specialisten werven uit Spanje, Duitsland, Ierland, Italië en vanaf nu dus ook uit Finland!​

Door een tekort aan academische banen in Finland, zijn veel Finnen bereid om zich elders in Europa te vestigen. Via ons kantoor in Finland kunnen wij hierop inspelen door de juiste Finse kandidaten te matchen aan onze internationaal geörienteerde opdrachtgevers.

Klinkt dit u als werkgever als muziek in de oren en is uw interesse gewekt? Neem dan contact met ons op via mvoogsgeerd@jbpnetworks.com of bel haar op 0640086576.